Image by Luke Chesser
Grafica-web-1.png

Grafica web

Oferim o imagine profesionala afacerii dumneavoastra prin intermediul unor materiale grafice inedite!

Cauti servicii de prelucrare foto la nivel profesional pentru o integrare potrivita a continutului multimedia intr-un site, magazin online sau retele sociale? Alege serviciile noastre pentru ca fotografiile utilizate sa te reprezinte, sa aiba calitatea potrivita si sa beneficieze de o scalabilitate ideala indiferent de device!

Grafica-logo-web.png

Grafica pentru campaniile de marketing

Un click este echivalentul unei conversii. Pentru aceasta, utilizatorii trebuie stimulati pentru a accesa un banner prin elemente de grafica si mesaje strategic plasate

Identificam, selectam si profitam la maximum de potentialul celor mai eficiente elemente vizuale, facilitand contactul dintre audienta si bannerele gravate cu simbolul si motto-ul afacerii dumneavoastra. In online, prima impresie conteaza si este un apel la actiune pentru utilizatorii care alcatuiesc publicul-tinta.

Grafica pentru retelele de socializare

Retelele sociale ne arata ca este suficient ca un mesaj sa fie transmis o singura data pentru a fi distribuit de sute  sau chiar mii ori.

Stiai ca grafica este elementul care atrage atentia de peste 10x mai mult decat textul?

Continutul grafic care insoteste postarile lansate pe Facebook, Instagram sau alte retele sociale implicate in promovarea unui business stimuleaza gradul de interactiune al  mesajului cu audienta careia va adresati, ceea ce incurajeaza un impact mai mare asupra acestui public. Fotografiile au un impact emotional sesizabil, actionand ca manifest in randul utilizatorilor.

      Grafica personalizata postari

Utilizand imagini personalizate, impactul postarilor va fi unul mult imbunatatit. Totodata, postarile raman in memoria utilizatorilor si odata distribuite, vor ajuta la propagarea facila a brandului tau in Social Media.

Grafica-personalizata-postari (1).png

       Concept de avatar si coperta

De ce un set compus din avatar si coperta pentru principalele retele de socializare? Pentru a le transmite mai bine imaginea companiei si pentru a te diferentia in fata concurentei cu o grafica unitara.

Concept-avatar-si-coperta.png
Imagini-campanii-marketing-social-media.png

      Imagini campanii marketing

O campanie de display advertising sau o campanie derulata pe retelele de socializare necesita grafica de calitate pentru un randament ridicat. Concepem grafica de exceptie pentru campanii de exceptie.

Prelucrare imagini

Departamentul de grafica al WebMonad Design prelucreaza fotografiile in conformitate cu standardele tehnice ale platformelor web, facilitand integrarea optima a imaginilor editate profesional in continutul de tip text ce urmeaza sa fie folosit in site sau in campaniile de publicitate.

Prelucrarea foto este un serviciu care poate fi contractat inclusiv pentru integrarea optima a imaginilor de produse regasite in magazinelor online. O imagine de produs ajuta enorm in decizia cumparatorului, prezentarea in cele mai mici detalii a produsului comercializat fiind o provocare pentru orice magazin online. Tu vinzi mai repede si mai mult, noi te ajutam cu tot ceea ce inseamna grafica pentru magazinul ta!

Prelucrare-foto.png

Consultanta achizitie foto

Internetul este un mediu deschis la tot si toate, insa aceasta disponibilitate a sa poate avea doua taisuri. Ca posesor al unui business cu notorietate, va trebui sa intampinati audienta doar cu un continut original, atat scris, cat mai ales vizual.

Oferim consultanta de specialitate in achizitionarea de pachete foto premium, dedicate specificului afacerii dumneavoastra. Personalizandu-le, acestea se vor integra in procesul de comunicare ce transmite valorile fundamentale ale business-ului online. Ai nevoie de un stock de imagini pentru a da o imagine profesionala afacerii tale? Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot ceea ce inseamna research, achizitie si prelucrare foto pentru a integra perfect elementele grafice indiferent de platforma folosita

Consultanta-achizitie-foto-1.png
Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si un reprezentant MoadWebDesign te va contacta in cel mai scurt timp

 

Iti multumim pentru contact ! In cel mai scurt timp un agent o sa ia legatura cu tine

CTA-Webdesk.png