Image by Adrian Infernus

Grafica print

Produsele noastre creative va vor ajuta sa iesiti din tipar si sa atrageti noi clienti printr-o expunere adecvata

Oferim solutii publicitare personalizate si conturam strategii de impact pentru a spori vizibilitatea brandului dumneavoastra! Ne ocupam de realizarea intregului concept de grafica pentru print si definim campanii menite sa ramana in mintea publicului tinta!

Grafica-print-1.png
1.png

Pentru ca imaginea companiei tale conteaza!

Imaginea oricarei firme conteaza, mai ales atunci cand intreaga societate a zilelor noastre poate reprezenta un client mai mult sau mai putin direct pentru produsele sau serviciile pe care le reprezinti. Ce mai astepti, alege acum o consultanta de specialitate si beneficiezi de sfaturile noastre in mod gratuit!

Eficienta materialelor publicitare tiparite este dovedita in orice situatie, indiferent de natura unei afaceri avand la dispozitie minim 5 elemente care sa te faca diferit in fata concurentilor tai. Alege serviciile noastre de realizare grafica pentru print si iti garantam rezultate rapide si sigure, asta pentru ca avem experienta necesara pentru o astfel de colaborare si colaboram alaturi de parteneri de incredere in ceea ce priveste printarea profesionala, fara cusur, a materialelor clientilor nostri.

Print digital

                                 Materiale de mici dimensiuni care pot fi multiplicate rapid

Realizam grafica necesara pentru acest tip de materiale si te punem in legatura cu colaboratorii nostri pentru a avea produsele la dispozitie in cel mai scurt timp. Cu o experienta de peste 5 ani in realizarea de materiale publicitare, cunoastem absolut toate detaliile necesare pentru a obtine grafica cu impact si o printare pe cele mai bune solutii ale momentului!

carti-de-vizita.png

                         Carti de vizita

Pot fi concepute designuri in format landscape sau portrait, cu multiplicare rapida pentru un numar mare de angajati. Printarea se                                    poate face pe carton sau plastic.

flyer.png

                          Flyere & Pliante

Alege un flyer sau un pliant pentru a-ti face afacerea mai cunoscuta. Putem gandi un design interactiv, care sa capteze atentia persoanelor tinta.

catalog.png

                       Cataloage & brosuri

Prezinta-ti produsele sau serviciile cu ajutorului un catalog sau a unei brosuri. Vei informa mai usor clientii despre oferte sau                                                       servicii/produse noi.

banner.png

                         Bannere & Afise

Putem concepe bannere si afise de mici dimensiuni pentru a sugera vizitatorilor detalii importante despre afacerea ta. Printarea si                                        montajul pot fi oferite de asemenea.

mapa.png

                                  Mape

Vrei sa atragi atentia inca de la prima intalnire cu potentialul tau client? O mapa cu design profesional cu siguranta va impresiona                                                    orice partener.

ecuson.png

                                  Ecusoane

Ofera-le angajatilor tai un ecuson practic si cu un design indraznet. Reputatia afacerii tale este primordiala, atat in randul clientilor cat si in                                              randul angajatilor tai.

calendar.png

                       Felicitari & Calendare

Vrei sa te pregatesti din timp pentru sarbatori precum Paste, Craciun sau alt eveniment? Alege felicitari si calendare pentru angajati si                                               partenerii de afaceri.

eticheta.png

                       Etichete produse

Eticheta vinde, este una dintre cele mai importante lectii de marketing outdoor. Produsul tau devine complet daca are parte de o                           prezentare pe masura calitatii sale.

subsol.png

                     Antet/subsol document

Un detaliu atat de mic dar cu o importanta atat de mare. Documentele pe care le anexezi colaboratorilor, clientilor sau angajatilor trebuie sa                                       fie personalizate!

illustrator.png
corel.png
photoshop.png
dxo.png

Aplicatii folosite