Image by Gradienta

Campanii Google ADS

Clienti pentru afacerea ta inca din prima zi!

Cautati un canal eficient de promovare, cu rezultate masurabile din prima zi de investitii? Prin intermediul campaniilor Google Ads puteti gasi clientii potriviti pentru serviciile si produsele dumneavoastra, adresandu-va acestora prin campanii specifice, atent targetate si monitorizate. Principalul avantaj al unei campanii Google Adwords consta in metodele variate de captare a atentiei publicului tinta: mesaje cu continut text, grafic sau video, ori campanii Smart care inglobeaza toate aceste artificii!

PPC-Ads.png

De ce Google ADS?

Pentru ca 9/10 romani cauta produse si servicii pe Google sau cu ajutorul serviciilor sale conexe!

Cautati un canal eficient de promovare, cu rezultate masurabile din prima zi de investitii? Prin intermediul campaniilor Google Ads puteti gasi clientii potriviti pentru serviciile si produsele dumneavoastra, adresandu-va acestora prin campanii specifice, atent targetate si monitorizate. 

 

Principalul avantaj al unei campanii Google Adwords consta in metodele variate de captare a atentiei publicului tinta: mesaje cu continut text, grafic sau video, ori campanii Smart care inglobeaza toate aceste artificii!

Untitled design (17).png

Google Search

Daca va doriti ca utilizatorii motorului de cautare Google sa va gaseasca rapid site-ul sau magazinul online in prima          pagina, atunci aveti nevoie de o campanie Google Search (cu grupuri de anunturi tip text, create in functiile de                money keywords pentru business-ul vostru). Fie ca acestia cauta brandul, serviciile sau produsele voastre,                                         anunturile tip text afisate in prima pagina va ofera vizibilitatea de care aveti nevoie!

webdesignx (5).png

Youtube Ads

       Fruntas in sfera continutului video, Youtube-ul va ofera numeroase posibilitati de promovare si de masurare a        interactiunii utilizatorilor cu video-ul de prezentare al companiei dumneavoastra! Un videoclip poate transmite de 100X mai multa informatie decat un anunt text sau o imagine, iar atentia utilizatorilor este captata mai bine atunci                                                cand vede produsele / serviciile / testimonialele altor persoane!

Untitled design (1).png

Display & Remarketing

Daca doriti cat mai mult trafic cu un buget cat mai restrans, atunci va recomandam o campanie Display Standard sau Smart in reteaua partenerilor Google. Pe de alta parte, daca doriti sa va promovati exclusiv in fata oamenilor care deja au realizat un prim contact cu brandul & serviciile dumneavoastra sau celor care au abandonat cosul de                               cumparaturi in shop, atunci trebuie sa alegeti o campanie de Remarketing Dinamic!

Untitled design (20).png

Google Shopping

Anunturile pentru Cumparaturi se adreseaza magazinelor online care doresc clienti potentiali mai relevanti. Orientat             catre vizual, un anunt de produs contine o imagine, titlul, pretul, numele magazinului si alte detalii care il diferentiaza! Astfel, costurile pot fi optimizate pentru ca platiti exclusiv pentru click-ul unui utilizator interesat in                                                                                 mod special de acel produs!

          De ce sa alegi o campanie de

      Google Search

webdesignx (6).png

1. EXPUNERE ---

         Expunere imediata si vizibilitate

Campaniile Google Search pentru Brand Awareness ofera mai multa vizibilitate pe cuvintele cheie brand related. Exemple: Web Moad, MoadwebDesignAgency, Web Design Moad  Bucuresti, . De asemenea, va ofera accesul la inca un loc fruntas in prima parte a primei pagini din Google, alaturi de rezultatul organic.

2. EVIDENTIERE ---

         Evidentierea gamelor de produse sau servicii

Daca oferiti mai multe servicii potentialilor clienti, atunci campaniile dumneavoastra ar trebui structurate in functie de serviciul prezentat. In aceasta situatie, se creeaza grupuri de anunturi text separate pentru evidentierea fiecarui serviciu in parte, care vor atrage click-urile utilizatorilor pe interogarile aferente.

3. PROMOVAREA ---

      Promovarea anumitor categorii de produse sau servicii

Stim cu totii ca anumite produse sunt sezoniere, dar si ca exista o impartire a categoriilor de produse dintr-un magazin online pe criterii de relevanta. Astfel, devine esential sa rulam campanii tip search exclusiv pe cele mai bine cautate produse intr-o anumita perioada sau pe cele mai bine vandute categorii de produse ale unui brand.

4. TARGETARE ---

           Tintirea unor tipologii specifice de clienti

Campaniile Google Search iti ofera optiuni variate de targetare. Iti doresti ca mesajul tau sa ajunga doar la persoanele dintr-un anumit oras sau sa vizeze exclusiv un anumit interval de varsta? Prin setarile grupurilor demografice (varsta, sex, excluderi) si setarile pe locatii, reclamele tale vor ajunge direct la tinta!

De ce sa alegi o companie de

Display & Remarketing

Remarketing-768x417.png

1. COSTURI MICI ---

        Mai mult trafic la un cost mai mic

Fata de campaniile Google Search, campaniile de Display & Remarketing presupun CPC-uri (costuri pe click) mai mici. Totusi, asta nu inseamna ca si publicul tau se restrange direct proportional, caci nu mai esti restrictionat de volumul de cautari lunare specifice pentru serviciile sau produsele tale!

2. MONETIZARE ---

         Monetizarea costurilor abandonate

Vrei sa monetizezi cosurile abandonate sau sa alegi o strategie RTB (Real Time Bidding) pentru a afisa utilizatorilor exclusiv produsele de care s-au aratat interesati, dar pe care nu le-au cumparat inca? Iti recomandam o strategie de Remarketing Dinamic pentru a-ti creste numarul de lead-uri sau vanzari!

3. BRANDING ---

           Crearea unui brand memorabil

Nu intotdeauna primul contact cu un brand este cel decisiv in procesul de achizitie, indiferent daca vorbim de produse / servicii. Cu cat sporesti numarul interactiunilor cu publicul tau tinta, cu atat ai mai multe sanse sa devii prima optiune in momentul in care acesta va fi din nou interesat de produsele si serviciile tale!

4. SEGMENTARE ---

            Adresarea catre anumite segmente de public

Selectarea precisa a segmentelor de public este cel mai important avantaj al campaniei de Display! Pentru ca bannerele sa atraga utilizatorii, acestea trebuie sa apara doar pe site-urile partenere cu nise conexe business-ului tau. In plus, prin campania de Remarketing te poti adresa exclusiv persoanelor care ti-au accesat site-ul sau magazinul in trecut!

De ce sa alegi o companie de

Youtoube ADS

Video-Ads-768x417.png

1. COMUNICARE DE BRAND ---

   Abordarea unei modalitati diferite de comunicare de brand

Probabil stii deja faptul ca generatia mileniala iubeste continutul video. Youtube-ul a devenit o punte de legatura intre brandul tau si utilizatorii actuali, care nu mai au rabdare sa citeasca descrieri ample de produse sau prezentari minutioase de servicii. Conform studiilor, video-urile atrag de 2x mai multi utilizatori decat mesajele text / grafice.

2. IMPACT SI REZULTATE ---

         Monitorizarea usoara a impactului si a rezultatelor

Accesand contul Google Ads, specialistii nostri va pot ajuta sa masurati rezultatele campaniilor de Youtube Ads: numar afisari si vizionari, rata de vizionare, pastrarea publicului pe durata video-ului, plus detalii despre grupurile demografice si buget consumat. In Youtube Analytics puteti masura interactiunile (distribuiri, comentarii, aprecieri).

3. COSTURI REDUSE ---

   Promovarea afacerii prin reclama televizata la costuri mici

Campaniile Youtube Ads sunt singurele reclame platite care pot rula pe smart TV, cu posibilitatea de targetare a utilizatorilor in functie de continutul video. Costul de vizionare (CPV) pentru o campanie Youtube Ads care ruleaza pe TV este mai mic, iar rata de vizionare este 56,8%, utilizatorii fiind mai putin predispusi sa apese butonul Skip.

4. POTENTIAL RIDICAT ---

      Youtube, al doilea motor de cautare dupa Google

Youtube este cel de-al doilea motor de cautare, dupa Google. Ca si Google, Youtube-ul si-a perfectionat tipurile de anunturi din campaniile platite. Te poti bucura de avantajele anunturilor In Stream (care se inchid sau nu se pot inchide), anunturilor fulger pentru vizibilitatea marcii, anunturilor Video Discovery sau celor Outstream (doar pentru mobil).

De ce sa alegi o companie de

Shopping ADS

Shopping-Ads-768x417.png

1. MAI MULTE VANZARI ---

       Cresterea coeficientului ROAS

De ce ai sanse sa obtii un ROAS mai mare in momentul in care optezi pentru o campanie de Cumparaturi in Google Merchant Center? Pentru ca te poti include mai multe informatii despre produsele tale in cadrul reclamelor. Afisand numele, imaginea, pretul si rating-ul produsului, un click din partea utilizatorului denota un interes clar spre achizitie!

2. VIZIBILITATEA RIDICATA ---

        Vizibilitate ridicata in Google Search

Desfasurarea unei campanii Google Search in completarea strategiei SEO constituie o metoda eficienta de a-ti dubla vizibilitatea in prima pagina si de a obtine mai mult din volumul de trafic asociat unei cautari specifice. Optand pentru o campanie de Shopping Ads, vei putea tripla aceste avantaje si iti vei spori lead-urile si comenzile online!

3. AVANTAJE CONSIDERABILE ---

          Un plus in fata competitorilor directi

Fiind o metoda relativ noua de promovare PPC (introdusa in anul 2019), nu toti competitorii tai directi au targetat beneficiile acestui produs Google. Fii cu un pas inaintea lor si incepe o campanie Google Shopping Ads! Ai nevoie doar de un feed de produse constant actualizat (noi te putem ajuta), iar vanzarile tale se vor imbunatati remarcabil!

4. CRESTEREA CTR-ULUI ---

 Cresterea CTR-ului si implementarea de strategii automatizate

Exista numerosi indicatori de performanta pe care ii luam in calcul in momentul in care iti recomandam propria campanie de Shopping Ads! Un CTR (Click Through Rate) mai mare pentru anunturile tale determina un CPC (cost per click) mai mic si un ROI (Return of Investment) mai mare. In plus, intreaga strategie de KW Research este automatizata!