Image by Luke Chesser

Copywriting & content marketing

Continut de calitate pentru site si marketing online

Avem o echipa de copywriteri care pot sa conceapa texte de calitate superioara pentru orice domeniu de activitate. Rezultatul final va fi un material bine informat, structurat corespunzator, formatat optim pentru o indexare corecta in motoarele de cautare si cu un puternic impact asupra cititorilor. Rezultatul? Un concept unic prin intermediul caruia sa captam atentia si sa sporim sansele de a vinde produse sau servicii online.

Copywriting.png

Cand si de ce ai nevoie de continut de calitate

Indiferent de motivul pentru care alegi serviciile noastre de redactare continut, copywriterii nostri au un singur tel: sa descrie adecvat serviciile sau                                                          produsele pe care le oferi si sa le prezinte in fata publicului tinta in cel mai profesional mod!

Untitled design (21).png

                  Continut pentru site

Site-ul tau are nevoie de continut de cea mai buna calitate, atat pentru a-ti prezenta cat mai profesional produsele sau serviciile, cat si pentru a-i indemna pe vizitatori sa intre in contact cu tine. Avem experienta necesara pentru a-ti asigura texte de calitate si proportiile perfecte din punct de vedere SEO.

Untitled design (23).png

                Stiri si articole in presa

Doresti sa iti construiesti un brand la nivel online? Trebuie sa stii ca publicarea de stiri si articole despre afacerea ta va ajuta foarte mult la popularizarea afacerii pe care o reprezinti. Alege serviciul nostru de copywriting si ai garantia celor mai eficiente rezultate.

Untitled design (20).png

            Descrieri produse/categorii

Serviciul se adreseaza proprietarilor de magazine online care doresc sa evidentieze punctele forte ale produselor, sa informeze corect potentialii cumparatori si sa indeplineasca toate cerintele pentru a dispune de un magazin online optimizat corespunzator pentru motoarele de cautare.

Untitled design (24).png

           Texte campanii marketing

Suntem adeptii mesajelor, a textelor care, in combinatie cu elemente grafice inovative, pot sa starneasca interesul oricarei persoane care navigheaza online. Concepem texte smart pentru campanii de marketing capabile sa genereze castiguri importante antreprenorilor.

Untitled design (22).png

                      Articole de blog

Publicarea periodica a articolelor pe blogul site-ului tau reprezinta o strategie eficienta de content marketing. Poti aborda subiecte variate, care pot fi sharuite cu usurinta pe retelele sociale aducand trafic de calitate. Totodata, tematicile pot aborda expresii de tip long tail in campania SEO.

Untitled design (25).png

                 Comunicate de presa

Poate cea mai buna modalitate prin care sa comunici cu publicul tinta este reprezentata, in continuare, de distribuirea comunicatelor de presa. Brandul tau creste vazand cu ochii daca alegi acest serviciu si te adresezi intocmai publicului care poate sa-ti devina client pe termen lung.

                                  Cum lucram?

Avem un mod inconfundabil, prin intermediul caruia reusim sa acoperim toate etapele importante cu ajutorul carora sa obtinem cele mai bune rezultate pentru afacerea ta!

01

Analiza solicitarii

Pornind de la solicitarea ta, vom analiza intern disponibilitatea departamentului de copywriting & content marketing

02

Stabilirea unui deadline

In functie de volumul de materiale scrise si de urgenta acestora, schitam cel mai bun deadline in favoarea ta

03

Transmiterea briefului

Account Managerul alocat proiectului tau transmite brieful de informatii si structura materialelor catre departamentul de copywriting

04

Pregatirea materialelor

Departamentul de copywriting realizeaza materialele solicitate, iar Account Managerul ti le trimite pentru revizuire

05

Adaptarea conform feedbackului

Dupa ce primim feedbackul tau pe prima forma a materialelor, realizam modificarile punctuale pe care ni le soliciti

06

Transmiterea materilalor finale

Dupa realziarea modificarilor solicitate, iti vom transmite materialele in forma finala. Daca esti multumit, atunci asteptam un nou brief!

Analiza-solicitarii.png
Stabilire-deadline.png
Transmitere-brief.png
Pregatire-materiale.png
Adaptare-conform-feedback.png
Transmitere-materiale-finale.png
Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si un reprezentant MoadWebDesign te va contacta in cel mai scurt timp

 

Iti multumim pentru contact ! In cel mai scurt timp un agent o sa ia legatura cu tine

CTA-Webdesk.png